Prøv Conta Salg gratis i 30 dager

Conta Salg er den nye tjenesten fra Conta hvor du kan skreddersy tilbud til kundene dine. Prøv den gratis i 30 dager!

Conta Salg er den nye tjenesten fra Conta hvor du kan skreddersy tilbud til kundene dine. Prøv den gratis i 30 dager!

En av de mest etterspurte funksjonene i Conta Faktura har vært muligheten til å lage tilbud. Vi fant ut det var best å gjøre det til en egen tjeneste, tett koblet til det populære fakturaprogrammet vårt.

Hvorfor Conta Salg?

Driver du konsulentvirksomhet, eller selger råvarer eller tjenester som ikke har fast størrelse eller omfang, er Conta Salg laget for deg. Den fungerer sømløst sammen med Conta Faktura, men kan også brukes som frittstående tjeneste.

Med Conta Salg kan du enkelt sende kunden et tilbud, og når tilbudet har blitt akseptert kan du generere en ordre og sende videre for fakturering i Conta Faktura.

Brukergrensesnittet burde være lett å kjenne igjen: Det er ganske likt det du kjenner fra Conta Faktura og de andre Conta-tjenestene, og alt henger sammen. Nå kan du faktisk sende tilbud, fakturere, kredittsjekke og gjøre inkasso fra samme innlogging! Ganske stilig, ikke sant?

Prøv det i 30 dager

Conta Salg er gratis de 30 første dagene. Etter perioden er utløpt kan du selv velge om du vil fortsette. Det er helt uforpliktende.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en konto og kom i gang