Fra tilbud til faktura

Koblingen mellom Conta-tjenestene gjør hele salgsprosessen fra kunden ber om tilbud til ferdig fakturert oppdrag lekende lett.

Koblingen mellom Conta-tjenestene gjør hele salgsprosessen fra kunden ber om tilbud til ferdig fakturert oppdrag lekende lett.

Conta Salg er laget for å fungere sammen med Conta Faktura. Når du har opprettet et tilbud og kunden har akseptert, kan du fra detaljene på hvert tilbud klikke på knappen «lag ordre», og så «Send til Conta Faktura».

Videre til Conta Faktura

Du blir da tatt med til fakturaredigereren i Conta Faktura, hvor du kan lage en ny faktura basert på tilbudet. All data fra tilbudet er forhåndsutfylt, men du kan såklart endre på detaljer før du sender fakturaen avgårde.

Merk at hvis du ikke har Conta Faktura fra før, vil du måtte fylle inn noen innstillinger første gangen du sender tilbud dit for å lage faktura. Du forblir innlogget hele veien, og bruker samme konto til alle Conta-tjenestene.

At Conta Salg og Conta Faktura henger tett sammen har vært hensikten helt fra starten, og Conta-tjenestene blir dermed et salgssystem som håndterer tilbud, ordrer, og fakturering.

Trenger du mer detaljert hjelp til hvordan du bruker Conta Faktura anbefaler vi først at du sjekker ut hjelpesidene våre.

Står du fremdeles fast er brukerstøtte klar til å hjelpe!

Kommentarer

 1. Liv M: Berven:

  Hei
  Fint at dere lager ordre og skal videreutvikle 🙂 Vi selger også gjennom nettbutikk og skulle gjerne ha et felles system for salg som inkluderte både det vi fakturerer og det vi omsetter via nettbutikk og betalingsløsningen vi har der. Savner de gode statiststikkene vi får i Conta der. Har dere noen planer om å integrere nettbutikk hadde det vært fint 🙂

  • Bjørn Tore Søyland:

   Hei Liv,

   Takk for skryt! Så bra at du er fornøyd med rapportene våre. Integrasjon med betalingsløsninger for nettbutikker er noe som kan være aktuelt framover, siden vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet og nye tjenester. Håper du tar i bruk Conta Salg, og blir fornøyd!

   Mvh,
   Bjørn Tore Søyland
   Webjournalist, Conta

Legg igjen en kommentar

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en konto og kom i gang