Conta lytter til brukerne: Nå kan du sende tilbud!

Vi lanserer tilbud- og ordretjenesten Conta Salg etter stor etterspørsel fra brukere av Conta-tjenestene.

Vi lanserer tilbud- og ordretjenesten Conta Salg etter stor etterspørsel fra brukere av Conta-tjenestene.

Hver uke kommer det inn veldig mange gode forslag til forbedringer og nye funksjoner i Conta Faktura, Conta Inkasso, og de andre tjenestene som Conta drifter.

En av de aller mest etterspurte funksjonene har vært muligheten til å sende tilbud. Den muligheten er nå en realitet, og alt er selvfølgelig koblet sammen med Conta Faktura.

Det har tatt litt tid å få alt på plass, men vi vet at dere (og vi) forventer en tjeneste i samme Conta-standarden som dere er vant med.

Det nye tilskuddet i Conta-familien fungerer så sømløst at både nye og eksisterende brukere vil bare kunne hoppe rett inn i det og være i gang på et par minutter.

Lag tilbud og ordre, så send til Conta Faktura

Conta Salg er laget etter prinsippet «if it ain’t broke, don’t fix it», så hvis du har brukt Conta Faktura er det lett å kjenne igjen brukergrensesnittet. Du lager et tilbud på samme måte som du lager en faktura, der dokumentet vises mens du redigerer det, nøyaktig slik det vil se ut når det er ferdig.

Når kunden har godkjent tilbudet, kan du med noen få klikk lage en ordre og generere en faktura i Conta Faktura, og alle dataene fra tilbudet følger med over i fakturaen.

På sikt vil vi introdusere forbedringer som muligheten til å skrive ut pakkseddel, sende tilbud som EHF, og mye mer!

 

Kommentarer

 1. Halvor:

  Veldig bra at dere har kommet med tilbuds mal.

  Eneste jeg savner er å kunne fylle inn mine priser vs. prisene man gir til kunden. Fra et selgers perspektiv er dette veldig viktig. Vil det være mulig å legge inn dette i f.eks. tilbudsmalen eller under varer?

  • Jostein Hakestad:

   Hei Halvor!

   Skal ta det med til utviklingsteamet.

   Mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

Legg igjen en kommentar

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en konto og kom i gang